Diploma en natuurlijk werkt op bestelling.

Diploma en natuurlijk werkt op bestelling. Op dit moment zijn er een heleboel diensten die freelancers nodig hebben, ze bestaan, juist omdat studenten moeten beste englisch essays schreiben. Laten we eens kijken naar de kenmerken van dit soort inkomsten.

Seizoensinvloeden. De meeste van scripties is vereist van het begin van het jaar tot mei-juni. Cursussen vaak gekocht in november-december en april-mei.

Timing. In de meeste gevallen werken de leerlingen aan het schrijven uit te stellen de deadline, dus waarschijnlijk een research paper schrijven wordt per maand toegekend, in het beste geval - 2 maanden. Je moet ook rekening houden met de tijd voor de correcties en aanvullingen, zoals alleen een paar werkende leraren nemen de eerste keer.

Nalatigheid klanten. Elke student kan het werk niet zelf, is het waarschijnlijk, en duidelijk uit te leggen hoe je het uit te voeren, het kan niet. Het is noodzakelijk om een ​​training handboek nemen met een beschrijving van de leraar en zorg ervoor dat alle correspondentie te redden met de klant om snel geschillen over de zaak van het voorval en een heg te lossen.

Het vinden van informatie. Om een ​​goede scriptie of een scriptie schrijven is niet genoeg om een ​​kant en klare basis van het internet en een beetje remake nemen. Naslagwerken, wetenschappelijke tijdschriften, enz. - Informatie uit papier bronnen nodig

Zoek de klant.
U kunt plakken up advertenties in de nabijheid van scholen of campussen, in slaapzalen. De advertentie bevat een voorbeeld van een lijst van degenen met wie de auteur is bereid om te werken, telefoonnummer en e-mail. Ook kunnen advertenties worden gegeven in de kranten.

Na het voltooien van een aantal succesvolle werk veilig kan worden vragen voor aanbevelingen van klanten. Het is beter om visitekaartjes een paar stukjes af te drukken en te geven, dan zullen de studenten in staat zijn om contacten te dragen aan alle betrokken partijen.

U kunt ook verwijzen naar gespecialiseerde sites voor de verkoop van diploma en uiteraard werken. Ze zijn vaak minder grote orders, bijvoorbeeld, examens, testen, taken. Het voordeel van een dergelijke samenwerking zou een duidelijke verklaring van het probleem van de plaats van toediening, de specifieke termen van prestaties zijn, is er geen noodzaak om te zoeken naar de klant. Het nadeel is de noodzaak om de inkomsten met de vennootschap die een bestelling heeft verleend delen.

Indicatief werkplan.
Krijgen van de baan en het vinden van alle nuances: deadlines, soort werk, kosten en andere belangrijke punten.
Wanneer u werkt met een tussenpersoon bedrijf erachter te komen alle nuances van zijn werknemers, kunstenaar maakt zich klaar om te bestellen met alle vooraf overeengekomen voorwaarden. Prijs benoemt ook een intermediair bedrijf.

Als u direct met de klant, moet u duidelijk aan te geven op welke termijn zal de basis volgorde te volgen, of de aparte tijd voor toevoegingen en bewerken, of ze beschikbaar zal worden gesteld voor een vergoeding of niet, aan de eisen voor het ontwerp werk te bespreken om de nodige training handleiding nemen. Altijd de moeite waard om de vorm van betaling te bespreken (om zichzelf te beschermen tegen gewetenloze klanten beter eens worden over een voorschot of een vergoeding voor elke sectie of hoofdstuk).

Er moet wisselen contacten met de klant. Het moet niet alleen een telefoonnummer, en e-mailaccounts en sociale netwerken voor snelle communicatie in geval kunt u de oproep niet beantwoorden.

Eigenlijk werken prestaties.
Voor hoge kwaliteit van het werk mag niet abstracts en natuurlijk gebruik maken van het internet, met name uit de eerste bladzijden van zoeksites. Integendeel, hebben leraren lang vertrouwd met dit materiaal, en zal dit soort werk niet accepteren. In dit geval wordt tijd verspild. Het is beter om meer papieren media te gebruiken - wetenschappelijke tijdschriften en boeken. Handmatig de tekst optioneel overtypen kan scannen van de pagina en gebruik maken van de software om tekst te herkennen.

Het werk kan weigeren indien zij zulks plagiaat, zodat het unieke karakter meer dan 90% zou moeten zijn. Tekst van het internet te gebruiken, natuurlijk, is het mogelijk, met name in het theoretische gedeelte, maar je maximaal moet navertellen hun eigen woorden.

Het verzenden van het werk aan de klant of tussenpersoon bedrijven.
Check in het onderwijs, verbetering of aanvulling van het werk.
Alvorens een baan om beter in te stemmen vooraf te informeren over uw acties bij het controleren van enige moeite. Dit kan worden betaald of verstelling van de tekst of, in extreme gevallen, restitutie.

Betaald krijgen.
Om te voorkomen dat een slachtoffer van fraude, en niet blijven zonder het geld verdiend om een ​​betere baan met een gedeeltelijke vooruitbetaling of ermee akkoord om te betalen na elke voltooide deel.

Views: 81

Add a Comment

You need to be a member of neofundi to add comments!

Join neofundi


Follow us on twitter  

 

© 2020   Created by neofundi.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service